ACHNA
top of page
Αναζήτηση

Έγινε ενημέρωση: 1 Σεπ 2022

Το όνομα της προέρχεται από την ελληνική μεσαιωνική άχνα, ένα ψίθυρο που συνδέει την ησυχία με τη φιλοσοφία του κεριού. Η ιδέα είναι εμπνευσμένη κυρίως από εικόνες, μυρωδιές Αφρικής και την αύρα της Μεσογείου. ‘n Soort Kuns, σημαίνει ένα είδος τέχνης, το οποίο και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε μαζί μας. Πρόκειται για μία διαδικτυακή γκαλερί και μία ιδέα παράθεσης συναισθημάτων μέσα από την τέχνη της κηροπλαστικής, που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2020. Στόχος, να προβληθεί και να αγαπηθεί η διαδικασία δημιουργίας του κεριού, να δοθεί σύγχρονη ματιά στη ξεχασμένη εποχή του, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες πολυτελείας, διαχρονικά αιθέρια έλαια, οικολογικά αρώματα και κλασικά σχήματα.

Στην ιστοσελίδα θα συναντήσετε 3 αίθουσες προβολής, κάθε μία από τις οποίες έχει ένα σχήμα έμπνευσης και ένα κύριο αντικείμενο έκθεσης. Πρωταγωνιστές είναι το κερί, το κόσμημα και ο πίνακας, που συνδέονται μεταξύ τους και αποτελούν πηγές θετικής ενέργειας για το χώρο και το σώμα σας. Το κερί δημιουργείται στα στάδια, τήξη, τοποθέτηση, πήξη και σμίλευμα. Στα κεριά της ACHNA, χρησιμοποιούμε κατά βάση φυτικό κερί σόγιας. Η πιο απολαυστική διαδικασία είναι αυτή της επιλογής του χρώματος και του κατάλληλου ελαίου αρώματος για κάθε πελάτη. Η φαντασία και οι προσδοκίες για το αποτέλεσμα κορυφώνονται. Το κόσμημα σχεδιάστηκε με αγάπη για να κοσμεί και να αναδεικνύει το σώμα, φέροντας την ενέργεια του κάθε σχήματος που φιλοξενούμε. Ο πίνακας είναι η απόλυτη δημιουργία που ολοκληρώνει το παζλ, αφουγκράζεται όλα τα παραπάνω και αποτυπώνει μια εικόνα ολοκληρωτική, μία πρόταση τοποθέτησής του, για απαλλαγή από αρνητικά φορτία στο χώρο σας.


Τι εννοούμε αγνό, φυτικό κερί;

Αγαπάμε τον άνθρωπο και σεβόμαστε το περιβάλλον. Δημιουργήσαμε ένα κερί που έχει ως βάση τη σόγια και αναμείξαμε άλλες δύο φυτικές πρώτες ύλες από άνθη φυτών. Κατά την παραγωγή του προσθέτουμε μόνο αιθέρια έλαια ή οικολογικά αρώματα, τα οποία στο συνδυαμό τους μπορούν να δώσουν ένα μοναδικό και ιδιόμορφο αποτέλεσμα. Η προσθήκη χρώματος είναι μηδαμινής ποσότητας και δεν επηρεάζει το φυτικό αποτέλεσμα. Φτάσαμε λοιπόν στο ιδανικό αποτέλεσμα, ένα κερί ατμοσφαιρικής καύσης που λειτουργεί ως φυσικό αρωματικό και παράλληλα χρησιμοποιείται ώς κερί σώματος. Απλώνοντάς το γίνεται το τέλειο λάδι για μασάζ και ενυδάτωση τους σώματος. Αφαιρείται απλά και μόνο με ζεστο νερό. Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε κι εσείς το κερί της ACHNA, το οποίο δημιουργείται με πολλή αγάπη και πίστη για τον καθένα σας ξεχωριστά. Κρατήστε τη λέξη πίστη μέσα σας όσο μιλάτε για εμάς κι εμείς το ανταποδίδουμε με κάθετι χειροποίητο.


Γιατί να παραγγείλω ή να ακολουθήσω την ACHNA;

Είμαστε μία μικρή επιχείρηση η οποία έχει πρώτο της μέλημα την ησυχία και ηρεμία της ανθρώπινης ψυχής. Σας ταξιδεύουμε σε μέρη ιδανικά μέσα από την τέχνη μας, οι μυρωδιές, τα χρώματα και τα σχήματα έρχονται σε τέλεια αρμονία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δημιουργούμε όλα τα κερία και τα κοσμήματα για τον καθένα σας ξεχωριστά. Πακετάρουμε και αποστέλλουμε με πολλή αγάπη και φαντασία. Τίποτα δεν είναι ποτέ το ίδιο. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή, κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Είμαστε τέσσερα χέρια, δύο χαμόγελα, ένας απέραντος κόσμος μαζί. Για να συστηθούμε είμαστε ο Αχιλλέας και η Άννα και σε εμάς θα βρείτε δημιουργίες που έγιναν μέσα από τα δικά μας μάτια τέλειες για εσάς.
 

87 Προβολές0 Σχόλια